top of page

Osto- ja toimitusehdot

By Piia Maria (Y-tunnus 3368538-4) myy tuotteita täysi-ikäisille yksityishenkilöille sekä kauneusalan yrittäjille Suomeen. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron.

Pidätämme oikeuden hintojen ja toimituskulujen muutoksiin.

Tilaaminen

Tuotteet tilataan tilauslomakkeella kotisivuiltamme. Kaikki asiakastiedot käsitellään luottamuksellisesti. Tilauksen yhteydessä kysyttyjä yhteystietoja ei käytetä ilman asiakkaan suostumusta muuhun kuin tilauksen toimitukseen tai siinä ilmenevien epäselvyyksien selvittämiseen. Tilatessasi kotisivuiltamme, sinun edellytetään tutustuneen ja sitoutuneen voimassa oleviin toimitusehtoihin.

 

Tilaus- ja toimitusvahvistus

Onnistuneen tilauksen jälkeen sähköpostiisi lähetetään tilausvahvistus ja lasku viimeistään seuraavan arkipäivän aikana. Vahvistusviestien lähettäminen edellyttää sähköpostiosoitteen antamista tilauksen yhteydessä. Puhelinnumeroa tarvitsemme Postia tai vastaavaa kuljetusyhtiötä varten, jotka ilmoittavat paketin saapumisesta tekstiviestillä.

 

Maksutavat

Tilausvahvistuksen mukana tulee lasku, jonka maksettua tilaus astuu voimaan.

 

Ongelmatilanteet

Mikäli tuote on kadonnut tai vioittunut kuljetuksen aikana tai se ei muuten vastaa tilaustasi, tulee sinun ilmoittaa virheestä viimeistään 14 päivän kuluessa vaihto- ja palautusehdoissa mainituille tahoille. Jos paketti on vioittunut postissa, on tuotteesta tehtävä välittömästi reklamaatio postiin.

Toimitustapa ja -kulut

Toimituskulut ovat 10€ (kymmenen euroa).

Mikäli asiakas ei nouda hänelle lähetettyä tuotetta, palautuu se takaisin toimittajalle. Mikäli asiakas haluaa, lähettää Toimittaja paketin uudelleen asiakkaalle lähimpään noutopisteeseen 15 euron hinnalla. Mikäli asiakas kuitenkin peruu tässä vaiheessa tilauksen on Toimittaja oikeutettu pidättämään hinnasta oteutuneet kuljetusmaksut. Palautuneen paketin tiedusteleminen on asiakkaan vastuulla ja yli 6 kuukautta noutamattomana olleet tuotteet palautuvat toimittajan omistukseen.

 

Toimitusaika

 

Toimitusaika Suomeen ovat tilauksesta ja toimitustavasta riippuen 3-6 arkipäivää.

Emme vastaa kolmannen osapuolen aiheuttamista viivästymisistä tai viivästysten

aiheuttamista välillisistä haitoista. 

Palautuskäytäntö

Sinulla on Suomen kuluttajansuojalain mukainen oikeus vaihtaa tai palauttaa tilauksesi 

14 vuorokauden kuluessa tilauksen vastaanottamisesta. Kosmetikkatuotteiden palautusoikeus koskee vain alkuperäispakkauksessa olevia käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita. Tuotteen palauttaminen tapahtuu omalla kustannuksellasi ellei toisin ole sovittu.

 

Palauttaessasi toimitetun tilauksen, liitä siihen mukaan nimesi ja yhteystietosi. Kun olemme vastaanottaneet tuotteen palautamme maksun sopimuksen mukaan.

 

Mikäli tulet katumapäälle ennen kuin tuote on lähetetty sinulle,

ilmoita meille siitä välittömästi, niin lähetys ei ehdi matkaan.

 

Palautusosoite

By Piia Maria Oy

Ahjokatu 14-16

40320 Jyväskylä

045 312 5559

bypiiamaria@gmail.com

bottom of page