top of page

Meistä

Autamme sinua rentouttamaan kehosi

ja rauhoittamaan mielesi.

Tule nauttimaan kaupungin parhaista palveluista.

Smeared Cream

Piia

Perustin  By PiiaMaria yrityksen, koska halusin

kokeilla yrittäjyyttä ja työskentelyä omien arvojeni mukaisesti. On myös ihan mahtaa, kun saan työllistää alansa parhaimmat tekijät, joille samat arvot kanssani  ovat tärkeitä heidän työssään.

Ammatiltani olen sairaanhoitaja. Lähellä sydäntäni on muiden auttaminen ja hyvinvointi.  Tämän työn paras palkinto on tyytyväinen ja hyvinvoiva asiakas.  

Esteettisten hoitojen lisäksi käyn tekemässä yrityksille myös hoitotyön palveluita ostopalveluina mm. palvelutaloissa. 

Luonteeltani olen iloinen ja toiset huomioon ottava.

Pidän yrityksessäni tärkeänä arvona toisen

ihmisen kunnioittamista sekä yksilöllistä ja hyvää kohtaamista.

Myös rento ja asiantunteva palvelu on meille tärkeää.

Toivomme, että jokaisella asiakkaalla olisi meille

helppo tulla.

 

Olet lämpimästi tervetullut palveluihimme.
 

Smeared Cream

Amanda

Olen valmistunut 2021 vuoden alussa kosmetologiksi ja pian sen jälkeen lähdin jatkokouluttautumaan ripsiteknikoksi. Kauneudenhoito on ollut aina lähellä sydäntä, joten alalla työskentely on tuntunut aina luontevalta ajatukselta. 

 

 Olen tarkka työssäni ja oman kädenjäljen näkeminen tyytyväisestä asiakkaasta onkin työni parhaita puolia. Tykkään kuunnella tarkasti asiakkaan toiveita, jotta hoitokokemus olisi mahdollisimman hyvä ja rentouttava.

 

Parasta työssäni on nähdä tyytyväinen ja rentoutunut asiakas ja kuinka pienillä asioilla voi vaikuttaa positiivisesti toisen päivään. Haluankin aina luoda asiakkaille täydellisen rentoutus- ja kaunistautumis-hetken arjen keskelle.

 

Tervetuloa hemmotteluun!

Smeared Cream

Satu

Olen Satu, 3 lapsen äiti Jyväskylästä. Valmistuin koulutetuksi hierojaksi Jyväskylän Gradialta syksyllä 2022. Olen toiminut sivutoimisena yrittäjänä tammikuusta 2023 alkaen.  Päätoiminen työni on Valiolla tuotepakkaajana.  Tällä hetkellä valikoimiini hieronnoista kuuluu, klassinen,- nestekierto,- sekä kuumakivihieronta. Hieronnan tukena käytän myös kuivakuppausta, jos tulemme yhdessä siihen päätökseen.

 

Se miksi kouluttauduin hierojaksi oli puhdas halu kohdata ja auttaa ihmisiä. Minulle yksikään asiakas ei ole vain asiakas, vaan ihminen kokonaisvaltaisesti.

 

Jokaisen asiakkaan kanssa tehdään lyhyt tilanne-kartoitus ja yksilöllinen hoitosuunnitelma asiakkaan tarpeiden/ tilanteen mukaisesti.

 

Tervetuloa hierontaan :)

Smeared Cream
bottom of page